fbpx

Robot Industries
Dezvoltă-ți afacerea cu cele mai noi soluții din domeniul roboticii industriale și al liniilor automatizate.

În contextul creșterii competitivității la nivel global și al unei nevoi de flexibilitate și productivitate tot mai ridicate, Robot Industries - distribuitor și furnizor al unei variate game de roboți și linii de automatizări industriale, vine în sprijinul companiilor mici și mijlocii, dar și celor mari, cu soluții inovatoare în domenii precum: automotive, industria alimentară, industria lemnului, industria metalurgică, HoReCa, agricultură, logistică, diverse activități productive, zone comerciale, spații de depozitare, etc...
Soluțiile noastre te pot ajuta în eficientizarea costurilor, creșterea productivității, diminuarea rebuturilor, dar și în creșterea calității produselor, economisirea timpului și eliminarea unor riscuri de muncă sau eforturi ridicate pentru oameni.
Robot Industries în Romania este distribuitor a unor branduri de renume precum: OnRobot, Geek+, FrankaEmika, Fanuc, Doosan, Fybot, Neuromeka, ProArc, Blue Elephant, Perfect Laser precum și soluții robotice dezvoltate în Romania, RI SERIES.

Soluții de robotică și linii automatizări industriale.

robotindustries

Productivitate ridicată

robotindustries

Reducere de
costuri

robotindustries

Reducerea timpului
de execuție

robotindustries

Cresterea nivelului de precizie și al calității producției

Image

Eliminarea eforturilor și al
riscurilor umane

Image

Eliminarea rebuturilor din producție

Soluții & linii automatizări

ri-series.jpg

Roboți colaborativi

Roboți colaborativi RI Series și RIARM asigură o creștere de 5 ori a productivității realizării proceselor repetitive ce implică o sarcină maximă de până la 20 kg.

robot-sudura.jpg

Roboți industriali

Robot Industries este distribuitor și furnizor de soluții robotice și sisteme de automatizare. Aici poți găsi roboți industriali de manipulare, sudare, paletizare, vopsire, polisare, etc...

roboti-curatenie-ecobot.jpg

Roboți curățenie inteligentă industrială

Roboți Aspirare/Spălare Industrial Fybots și LionsBot, Roboți Dezinfectare Ultraviolet, Roboți Curățare /Spălare Inteligentă TVX, Roboți Dezinfectare Spray și Ultraviolet.

roboti-horeca.jpg

Roboți Servicii HoReCa

Robot Recepție Jupiter, Robot Consultant / Recepție, Robot Manager / Consultant, Robot Catering / Servire, Robot Autoservire Băuturi, Robot autoservice produse alimentare, Robot Livrare / Cărucior market / depozit

roboti-logistica.jpg

Roboți Manipulare / Transport / Logistică / Warehouse

Soluții de manipulare pentru depozite și logistică, Roboți transport paleți, Roboți Logistică și transport Milvus, Soluție automatizată de manipulare / logistică / paletizare Quicktron.

5ca05f88f05371.jpg

Roboți Paza și Patrulare

Robot Pază și Patrulare Exterior, Robot vehicul autonom Pază și Patrulare, Robot Pază Patrulare Interior.

banner_hp_ebs_new_01.jpg

Linii automatizate de producție

Linie Automatizată de Producție, Gravare, Tăiere, Ambalare Apă, Ambalare Sucuri, Linie producție Măști Protecție, Sisteme de sudură, Roboți Reciclare și Selectare Deșeuri, Sisteme Industriale de Tratare a Apei …

sol4.jpg

Roboți Construcții, Zidărie, Lavabilă, Placare Sticlă

Roboți Zidare, Robot lavabilă interioară, Robot constructor glet tencuit spații interioare, Roboți construcții zidarie lavabilă, placare sticlă.

pick-pack.jpg

Roboți Delta / Scară / Debitare

Roboți Delta Pick&Pack, Roboți Scara asamblare/dezasamblare componente, Roboți dozare fluide.

roboti-educationali.jpg

Roboți educaționali

 Robot colaborativ Educațional.

De ce noi?
Robot Industries vă garantează

robotindustries

Profesionalism

Acesta este cuvântul care descrie cel mai bine modul în care angajații noștri își desfășoară activitatea. Cunoaștem în detaliu acest domeniu și abordăm cu seriozitate fiecare proiect încredințat.

robotindustries

Seriozitate

Oferim soluții complete de automatizare a activitatiipartenerilor noștri. Încercăm de fiecare dată să depășim așteptările fără a scăpa din vedere și cele mai mici detalii.

robotindustries

Garanție extinsă

Întreaga gamă de soluții și aplicații robotice beneficiază de o garanție extinsă de 5 ani. 

robotindustries

Implementare şi mentenanţă

Alegerea modelului de robot industrial ori colaborativ și proiectarea soluției, este urmată de etape spectaculoase și cel putin la fel de importante: implementarea iar apoi mentenanța soluției.

robotindustries

Creșterea productivității

Roboții și Inteligența Artificială îi vor ajuta pe oameni să își îndeplinească obiectivele mai bine și mai repede, crescând productivitatea, precizia dar și succesul unei afaceri.

robotindustries

Imbunătățirea calității

Automatizarea proceselor prin intermediul  roboților industriali / colaborativi contribuie semnificativ la reducerea costurilor, îmbunătățirea calității produselor și creșterea nivelului de precizie.

Robot Industries
Noutăți

Robot Industries
Solicită ofertă

Ești pregătit să îți automatizezi afacerea? Vrei să știi mai multe depre roboți și inteligență artificială?