fbpx

Roboti Manipulare / Transport / Logistica / Warehouse

ri-forklift-4.jpg

RI Forklift Robot

RI Forklift robot - automatizarea procesului de logistică și depozitare. Complet autonom, are o formă compactă și o capacitate mare de încărcare. Dotat cu senzori infraroșu, RI Forklift evită orice tip de obstacol și realizează inteligent transportul de mărfuri chiar și în spații retrânse.

ri-pick-robot-6.jpg

RI PICK ROBOT

Robot Industries îți propune soluția unui depozit inteligent, unde la doar o atingere de buton, ai în ajutorul tău toată gama de roboți RI PICK pentru automatizarea proceselor de logistică și depozitare.

nipper1.jpg

Roboti transportare Paleti

Vrei să afli mai multe despre Nipper, camionul nostru inteligent pentru palete? Urmați pașii de mai jos și aflați tot ce trebuie să știți despre F3-Design, Nipper, instalarea și utilizarea Nipper și comunitatea noastră Nipper.
banner_pro1.png

Solutie automatizata de manipulare/logistica/paletizare Quicktron

Soluții automate de sistem inteligent: soluție inteligentă de manipulare a rafturilor, soluție de manipulare mobilă, sistem de manipulare a paleților, Soluție de manipulare a cutiei de lucru
22.jpg

Solutie de manipulare pentru depozite si logistica

Va oferim Sisteme de alegere, sistem de mutare, sistem de sortare, sistem RoboShuttle, sistem de recuperare a stocării.
seit-header-bg.jpg

Roboti Logistica si transport Milvus

Ideea din spatele creării SEIT a fost de a oferi oamenilor oportunitatea de a transporta în siguranță și eficient produse și materiale în jurul depozitelor și fabricilor.