fbpx

Linii de producere automatizate

abkant-machine.jpg

Mașini de formare Abkant / bending RI

Seria de Abkant/bending R este proiectată pe baza cerințelor și nevoilor incluusiv a clienților din România, dotată cu caracteristici mecanice și electronice individuale.

mold-industry-3_15786409094.jpg

Masinarii Automatizate formare a matritelor

Ruterul CNC din lemn joacă un rol important în procesul de producție a matriței. Folosirea tehnologiei de prelucrare a mașinilor de gravat CNC nu poate asigura doar precizia matriței, ci și facilitarea proiectării și procesării convenabile și eficiente a matriței.
furniture-industry-11.jpg

Linie Automatizata Producere Mobila

Odată cu maturitatea și aplicarea pe scară largă a tehnologiei CNC, aplicarea mașinilor de gravare pe lemn din CNC în industria mobilei devine din ce în ce mai frecventă.
engraving-machine-application-21.jpg

Masinarii Automatizate Gravare

Această metodă de gravare este destinată în principal metodei de prelucrare adoptată de mașina de gravat lemn. Se reflectă mai ales în gravarea plăcilor pe scară largă, incluzând sculpturi în mobilier din lemn masiv.
milling-machine-application-11.jpg

Masinarii Automatizate Frezare

Frezarea este una dintre cele mai utilizate metode de prelucrare în prelucrarea mașinilor de frezat CNC, incluzând în principal frezarea planurilor și frezarea pe contur, care poate prelucra și atinge piese.
advertising-industry-21.jpg

Linie Automatizata Producere Material Publicitar

Materialele utilizate în mod obișnuit în industria publicitară includ placă în două culori, placă organică (acrilică), piatră artificială, placă PVC, lemn, MDF, ABS și alte materiale.
rice.jpg

Masinarii Inteligente de sortare dupa Culori/ Cereale/ Crupe

Va oferim Masinarii Inteligente de sortare dupa Culori/ Cereale/ Crupe, deschideți noul mod de sortare a intellenției numai pentru a crea o modalitate de sortare perfectă.
masti.jpg

Linie producere Masti Protectie

Shanghai IVEN Pharmatech este una dintre cele mai populare mașini chirurgicale de fabricare a măștilor, automată mască medicală, mașină de mască pentru față din China.
cutting-machine-application-11.jpg

Masinarii Automatizate Tăiere

Funcția de tăiere a mașinii de gravat cu cuțit oscilant se reflectă în principal în materialele moi, precum PVC, plăcile KT ale unor industrii de producție publicitară.
pc_pic-15486658421.jpg

Masinarii Laser Gravura / Taiere / Debidare / Curatare

Mașina de tăiat laser cu fibre cumpărată de la Perfect Laser funcționează bine de aproape 3 ani. Ne bucurăm să lucrăm cu Perfect Laser!
20180509151914_2731.jpg

Linie Automatizata Ambalare Produse Alimentare

Shanghai Acepack Intelligent Technology Co., Ltd. având concepte avansate de proiectare și experiență abundentă, oferă clienților o varietate de linii automate de ambalare a pungilor.
5be54e445074a1.jpg

Linie de producere flacoane injectabile

Cel mai bun furnizor pentru linia IV de soluții, GMP / FDA / CE, 10 ani de experiență. Această unitate este alcătuită din mașina de spălat verticală cu ultrasunete CLQ.
cats1.jpg

Linie Automatizata Ambalare Sucuri

Spălarea Monoblock, umplerea cu pulpe, umplerea sucului, capacul 4 în 1 se folosește în principal în suc, cu operații de umplere la cald a pulpei.
cola1.jpg

Linie Automatizata Ambalare Bere / Cola / Sucuri / Apa

Cola, Sprite, Soda, apă vorbitoare, cocktail, apă aromată ... varietatea băuturilor carbogazoase se schimbă mereu.
water1.jpg

Linie Automatizata Ambalare Apa

Această mașină de umplere a sticlelor 3L-10L este folosită în principal pentru spălarea, umplerea și acoperirea sticlei PET care poate umple băuturi necarbonate, cum ar fi apă minerală, apă pură, vin etc.
arcuri2.jpg

Masinarii producere Arcuri

Această mașină cu arc de compresie poate realiza diverse arcuri de compresie, arcuri de etanșare a uleiului, arcuri de baterii, arcuri conice.
153455572999771.jpg

Masinarii Producere Perii

Va oferim Masinarii Producere Perii, mașina de tocat cu peria de dinți cu 4 axe poate realiza diverse perii de dinți.
sudat.jpg

Masinarii de sudat

Va oferim Masinarii de sudat cu o gama completă de echipamente de automatizare a sudării cu rezistență și producători de roboți industriali.
325mm21.jpg

Linie Automatizata Fabricare BCA / Caramizi / Pavaje

Mașina completă de blocare din cărămidă cu pavele de blocare automată poate produce diverse blocuri solide, blocuri goale, pavele și borduri prin schimbarea matrițelor.
a1201796a5ee252d8783f21095e84fba1.jpg

Masinarii Automatizate Frezare / Rotire / Gaurire / Filetare - Metale

Avem peste 20 de serii de produse și sute de modele de mașini CNC pe linia de producție. Este considerat unul dintre puțini constructori profesioniști care poartă cea mai largă gamă de mașini unelte CNC din întreaga lume.
ba2019060418352261485041.jpg

Linie Automatizata Producere Hartie Igienica / Hartie Role / Servetele

Mașina de fabricat hârtie este o mașină industrială folosită în industria celulozei și a hârtiei pentru a crea hârtie în cantități mari la viteză mare.
dsc_0398-2000x756px-v2-1.jpg

Roboti Reciclare si Selectare Deseuri

ehnologia autonomă de reciclare a deșeurilor robotice (WAR) integrează procese avansate de manipulare a deșeurilor, viziune pe calculator, algoritmi de învățare profundă.
15560729641.png

Linie Automatizata de producție Peliculă turnată cu mai multe straturi

Șurubul adoptă o funcție specială de amestecare și o capacitate ridicată de plasticizare, o bună plastifiere, un bun efect de amestecare și o putere ridicată.
sad1.jpg

Linie Automatizata Ambalare Ulei / Lactate / Apa / Bauturi Carbogazoase


Va oferim Linie Automatizata Ambalare Ulei / Lactate / Apa / Bauturi Carbogazoase
1601-2019101213391135221.jpg

Linie de Producere BERE Artizanala / Fabrica Automatizata de Bere

Jinan Humber Equipment Technology Co., Ltd este un furnizor unic de servicii cu o experiență de peste zece ani în proiectarea, producerea și vânzarea de echipamente de bere.
dfhdfjhfdjfd.jpg

Centru de prelucrare cu laser inteligent tub compozit

Sistemul de încărcare și descărcare automată include sistemul de încărcare și sistemul de descărcare; Sistemul automat de încărcare TX65 este controlat de un sistem de control numeric și se conectează perfect cu mașina de tăiat tub.
11.jpg

Sisteme Industriale de Tratare a Apei

Sursa Dvs. pentru toate componentele și sistemele de tratare a apei standard și personalizate, cu o rețea globală de servicii și servicii.
masina-taiere-cu-laser.jpg

Mașină de tăiere cu laser

Sistem CNC profesional oferă prelucrare flexibilă fără contact dar și prelucrarea grafică arbitrară indiferent de tipul plăcii.