fbpx

Acum e momentul să faci o schimbare în afacere!

Te-a afectat criza, ai pus pe stop sau stagnează afacerea?
Acum e momentul potrivit să treci cu pași siguri la etapa automatizării proceselor, optimizării costurilor și eficientizării operațiunilor de producție.
Compania Robot Industries leader detasat în Romania pe domeniul soluțiilor robotice și roboților colaborativi, vine în ajutor și oferă sprijin total ca să implimentezi cu succese procesul de integrare și automatizare robotică a afacerii.
Crezi că un robot colaborativ e mult prea scump? E bine să știi că soluția pe care ți-o recomandăm ROBOT COLABORATIV RI-Arm - este unul dintre cei mai performanți coboți ai momentului și noi, îți punem la dispoziție oferta cu cel mai mic preț din Romania. Apropo, am calculat că îți recuperezi investiția în 3luni robotul lucrând în continuu pe două ture sau în 6 luni, activând în regim normal.

Image

Avantajele oferite

Livrare din stoc
Oriunde ai fi în Romania, noi echipa Robot Industries facem livrare rapidă în decurs de 2 zile, pentru ca tu să începi nemijlocit activitatea.

Ofertă cu cel mai mic preț
Suntem leaderi pe piață, ceea ce ne asigură posibilitatea să oferim un preț minim pentru clienții noștri.

Testează gratuit robotul colaborativ
Știm că deseori un domeniu nou, provoacă o serie de întrebări, calcule și ipoteze. Ca să fii sigur că faci o investiție potrivită și atât de necesară afacerii, îți propunem să testezi în lucru robotul colaborativ, absolut gratuit.

Succesul afacerii constă în colaborare productivă

Robotul colaborativ xArm recomandat de către Robot Industries are un impact major chiar din primele ore de activitate. Integrând posibilitățile acestui cobot, ți se deschid ușile către:

  1. Creșterea veniturile cu peste 50%
  2. Reducerea numărului de angajați necalificați
  3. Eliberezi timp angajaților de top de a se ocupa cu sarcini mult mai prețioase
  4. Reduci costurile de operare, cantitatea rebuturilor
  5. Majorezi volumul de producție.

Prin xArm în medii de producţie existente, robotul colaborează direct cu oamenii, devenind un pilon important al echipei. Acesta preia sarcinile obositoare și repetitive, protejând sănătatea oamenilor şi în același timp asigurând automatizarea procesului de lucru.

Prelucrare și asamblare

Prelucrare și asamblare
Robotul colabortiv ridică și poziționează componente pe linii de prelucrare și asamblare. Repetabilitatea garantată de utilizarea unui robot colaborativ pentru aceste procese îmbunătățește calitatea și reduce intervalele de timp.

Colectare, ambalare și paletizare

Colectare, ambalare și paletizare
Pe linii de ambalare și paletizare, robotul efectuează sarcini plictisitoare, repetitive și periculoase.

Distribuirea

Distribuirea
Indiferent dacă sunt folosiți pentru a aplica materiale de etanșare, adezivi, vopsele sau alte fluide, robotul colaborativ xArm lucrează în siguranță în apropierea oamenilor într-o gamă largă de sectoare ale companiilor mici și mijlocii.

Image

Modele RI-Arm

RI-Arm 5 Lite are o sarcină utilă de 3 kg și o repetabilitate de ± 0,1 mm,  ceea ce îl face perfect pentru sarcini simple, cum ar fi sisteme de selectare, plasare și sarcini repetitive.

RI-Arm 6 are o sarcină utilă de 5 kg și o repetabilitate de ± 0,1 mm, oferind performanțe de masă pentru a se potrivi cu alte brațe robot cu 6 axe la o fracțiune din preț

RI-Arm 7 are o sarcină utilă de 3,5 kg și o repetabilitate de ± 0,1 mm. Folosește articulații redundante și oferă o flexibilitate sporită, ceea ce îl face perfect pentru cercetarea AI sau CV.

Image

Configurare rapidă

Robotul colaborativ RI-Arm este dotat cu dispozitiv de prindere și sistem de vid pentru a fi optim în realizarea un set complex de sarcini.

Image

Îmbinarea Powertrain

RI-Arm este prevăzut cu codificatoare cu mai multe de 17 bit, asigură o repetabilitate excelentă atunci când repoziționează sarcini inerțiale cu raporturi de viteză ridicate.

Image

Ușor de utilizat

Învață robotul colaborativ RI-Arm să se miște așa cum dorești. Nu este necesară codificarea. Prin glisare - aruncarea blocurilor, programarea complexă se poate face în 10 minute.

Dansul roboților colaborativi RI-Arm

RI-Arm cu gripperul VGC10

Cobot RI-Arm - pentru Romania

Solutia Vision cu Camera 3D

Image

Bucuroși să anunțăm că familia Robot Industries s-a mărit cu încă 5 roboți RI SMART SERVICE!
Urmează câteva ore de testare și ne pornim către următorul partener Robot Industries.