fbpx
Image

Căutăm parteneri distribuitori / integratori în zona ta!

HAI SĂ #RobotizămRomânia împreună, unde ROBOT  INDUSTRIES îți asigură spatele cu cea mai mare gamă de roboți din România pe toate domeniile: roboți industriali, roboți colaborativi, logistică, curățenie, Horeca, retail, învățământ, sănătate. Căutăm parteneri în toată România inclusiv în zona ta!

Ca să știi, avem o prezență de peste 11 ani pe piața din România, iar acum Robot Industries e unul dintre liderii în domeniul soluțiilor robotice cu multiple proiecte realizate la nivel național și parteneriate de succes.

Am învățat și apoi ne-am specializat în dezvoltarea de aplicații robotizate precum sudură, vopsire, paletizare, bending, pick and place, asamblare, frezare 3 D, șlefuire, food, componente electronice, automotive, etc.

Nu te costă nimic să încerci și să te convingi de succes! Devino partenerul nostru!

Care sunt avantajele tale ca integrator / distribuitor?

✔️ Proiecte puse la dispoziție de Robot Industries;
✔️ Cele mai bune prețuri din piață la toată gama de soluții robotizate;
✔️ Cea mai mare garanție de până la 5 ani;
✔️ Condiții avantajoase de finanțare;
✔️ Suportul tehnic și instruirea în domeniu;
 
✔️ Îți oferim toate avantajele dar și beneficiile de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele!

Ai acces la cea mai mare gamă de ROBOȚI COLABORATIVI din România cu capacitatea de încărcare de la 1 Kg la 20 Kg, 5 ani garanție, testare gratuită.

Roboți pentru domeniul Horeca. Îți punem la dispoziție 3 soluții inteligente de service și interacționare cu oaspeții. RI SMART Robot ospătar, RI SMART robot recepție, RI SMART mini Robot recepție. Solicită testarea gratuită în orice moment!

Stabilirea standardelor noi în ceea ce privește procesul automatizat de curățarea a spațiilor închise cu o implicare minimă a personalului. Robot Industries îți oferă acces la toată gama de roboți curățare industrială cu livrare oriunde în România.

Deținem în stoc ROBOȚI INDUSTRIALI ESTUN de sudură cu echipamentul CLOOS, paletizare cu sarcina de încărcare 150 kg și roboți industriali vopsire.

Robot Industries îți propune soluția unui depozit inteligent, unde la doar o atingere de buton, ai în ajutorul tău toată gama de ROBOȚI RI PICK pentru automatizarea proceselor de logistică și depozitare.

Automatizarea inteligentă a depozitului și a procesului de logistică cu toată gamă de roboți - RI Robot logistică!

Alătură-te rețelei naționale de integratori/distribuitori Robot Industries!

Sunt de acord si accept Politica de confidentialitate.