fbpx

ROBOȚI INDUSTRIALI

roboti-sudura-romania.jpg

Roboți industriali sudură ESTUN

Compania Robot Industries îți propune să automatizezi procesul de sudură prin intermediul integrării în procesul de producție al roboților industriali sudură ESTUN.

roboti-industriali-paletizare-1.jpg

Roboți industriali paletizare ESTUN

Paletizarea robotizată - simplificaţi inteligent administrarea depozitelor și a fluxului de mărfuri. Asigurați livrarea la timp a mărfurilor către punctele de vânzare.

robodk-3.jpg

Robot Industries distribuitor software RoboDK

Compania Robot Industries este distribuitor autorizat a software-ul de simulare RoboDK ce permite să profitați la maxim de capacitățile robotul dvs indiferent că e robot industrial sudură, robot industrial paletizare, vopsire, etc.

1-160510151040h3.jpg

Roboți Industriali Polisare

Pe măsură ce crește necesitatea materiale din aliaj de aluminiu de înaltă rezistență, IKV a dezvoltat o metodă eficientă pentru îmbinarea aluminiului, magneziului și a altor materiale ușoare.

1k0561962-0.png

Roboți industriali Manipulare

Roboții industriali de manipulare asigură realizarea operațiunilor de încărcare / descărcare automatizată a bunurilor și producției.

roboti-industriali-vopsire.jpg

Roboți industriali vopsire

Robot industrial destinat vopsirii e cea mai potrivită soluție a momentului pentru realizarea sarcinilor de vopsire de dimensiuni medii şi mari, precum și acoperire cu straturi de protecţie antiexplozive.

1-20031315054x081.jpg

Roboți Industriali Paletizare

Sistemul robotizat de paletizare înlocuiește ambalarea manuală a mărfurilor de diferite forme și dimensiuni.