fbpx
robotindustries

Robot Industries Academy

Robot industries academy - hai cu noi!
Suntem un grup de ingineri profesioniști, traineri cu experiență, tineri admiratori a inovației și tehnologiilor robotizate. pe parcursul anilor am dezvoltat un curiculum educațional de top, unde copiii pas cu pas fac cunoștință cu lumea tehnologiei și parcurg toate etapele inginerești, de la crearea pe ecran a imaginii robotului până la programarea propriilor roboți în realitate, în mod independent, folosind modelarea și imprimarea 3D

Image
Image
Image

Robot Industries Academy

 I-ai văzut în filme, la sigur ai citit multe despre ei iar acum poți învăța pas cu pas tot ce reprezintă roboții industriali, de la structură și operare până la programare și integrare în orice industrie.
Noi, echipa Robot Industries Academy vrem să împărtășim toată experiența, cunoștințele și practicile de ani de zile prin intermediul cursurilor de robotică pentru cei mici, juniori și adolescenți.
Aceste cursuri de robotică au la bază concepte valoroase în inginerie și fizică, unde fiecare va putea să experimenteze cu ideile lor, să le expună în practică, programând robotul industrial pentru a cuceri orice provocarea.

Sa dam start unei noi aventuri

robotindustries

De ce sa vii in ehipa noastra

robotindustries

Testări practice și curriculum-ul bazat pe proiecte

Robotică industrială începe pas cu pas. De la idei, cunoștințe, practici internaționale și teorii fundamentale la multă pasiune și interes față de acest domeniu, teritoria roboților industriali, a posibilităților și a performanțelor lor în activitatea de zi cu zi.

Nu este un secret faptul că programarea este o abilitate atât de necesară pentru viitor, ce îi poate ajuta pe copii să-și îmbunătățească capacitățile de gândire și analiză, cu o lume deschisă de noi posibilități!Creăm medii de studii, testări practice și curriculum-ul bazat pe proiecte, pentru a dezvolta gândirea logică, explorarea creativă și abilitățile inginerești a copiilor/adolescenților.

Image
Image
Image
Image

Vino alături de noi!

robotindustries

Robotica pentru juniori

Cursurile de robotică junior îi vor învăța pe copii concepte valoroase în inginerie și fizică, le vor permite să experimenteze cu ideile lor și să utilizeze procesul de proiectare a unui produs pentru a finaliza o lucrare specifică.

robotindustries

Echipe de proiectare

În timp ce colaborează în echipe de proiectare, copii/micii ingineri vor prelua capacitățile și abilitățile profesorilor îi ghidează. Împreună își vor construi și programa robotul pentru a cuceri provocarea dată.

robotindustries

Începător sau profesionist

Indiferent dacă copilul dvs. este un începător sau un profesionist experimentat, clasele de programare reprezintă nu numai o abilitate valoroasă, dar foarte esențială pentru multe cariere de viitor.

robotindustries

Învățarea unui limbaj

Nu este niciodată prea devreme pentru a începe. Similar cu învățarea unui limbaj la o vârstă fragedă, dezvoltarea abilităților de programare poate influența creierul unui copil pe măsură ce continuă să se dezvolte.

Metoda inovatoare și interactive de predare

Metoda inovatoare și interactive de predare. Atât software-ul cât și hardware-ul nostru sunt ușor de înțeles și utilizate (spre deosebire de alte platforme de instrumente). Orice detaliu al robotului poate fi asamblat și reprogramat de către copil în mod independent. Datorită acestui fapt, elevii noștri se pot transforma în viitori ingineri. Cursurile sunt programe teoretice și practice combinate, la fel de interesant atât pentru băieți cât și pentru fete

Image

Spatiu creativ

Spațiu creativ, atmosferă deschisă și prietenoasă. Cursurile noastre presupun o atmosferă prietenoasă în sălile de clasă, comunicare ușoară între elevi, instructori experimentați care știu să abordeze fiecare copil – atât pe cei liniștiți cât și pe cei agitați. Elevii noștri nu numai că fac cunoștință cu principiile tehnologiilor libere și deschise, dar și învață cum să le creeze, lucrând în echipă.

Image
Image